Om oss

OM OSS


VILKA ÄR VI?Tradition Sailing Scandinavian AB startades 2017 av Karin Rosenberg och Thomas Gunnarsson med grund mål att genom att segla med ungdomar samt dagsseglingar arbeta för att bevara det Maritima Kulturarvet.


Karin Rosenberg arbetar som skeppare på Styrsö-bolagets fartyg i Göteborgs skärgård med fartygsbefäl klass VI behörighet. Har även arbetat som fartygsbefäl hos Strömma och Trubaduren. Startade sin bana vid 16 års ålder som elev på skolfartyget Britta från Uddevalla därefter mycket aktiv i Skonaren Ingos ungdomssektion under mer än 20 år. Sitter i styrelsen för Föreningen Västkustskutorna som är en del av Sveriges Segelfartygs Förbund. Sitter i Styrelsen för Maritimt i Väst som är Västra Götalandsregionens organ för att bevara och synliggöra vårt maritima kulturarv.


Thomas Gunnarsson, ägare av segelfartyget Westvind af Göteborg sedan 16 år med fartygsbefäl Klass VIII och TF70 behörighet. Seglar också som skeppare på segelfartyget Atene från Skärhamn. Startade sin bana på Ungdomsförbundet Sveriges Flotta vid 12 års ålder och är fortfarande aktiv som kurschef, instruktör och utbildningsansvarig. Ledamot i styrelsen för Sail Training International, Tall Ships Race. Sitter i Styrelsen för Maritimt i Väst Navigationslärare på Sjöskolan Beckholmen.
För information kontakta oss på:
info@traditionsailing.se


Tel: 0046793-340330
Copyright @ All Rights Reserved