DAGSTURER OCH SEGLINGAR

SV I ENG

DAGSTURER OCH SEGLINGAR

Känn vinden blåsa i håret 

KOM MED PÅ EN SEGLATS

Upplev hur det är att segla en skuta ombord på något av våra fartyg. Kom med själv eller ta med dig familjen, kolleger eller vänner. Inga förkunskaper krävs och våra deltagare är mellan 0-100 år. Du deltar så mycket som du själv vill. Börja med någon av våra populära dagsturer eller följ med på en längre kryssning och få en oförglömlig upplevelse.

2019 kommer definitivt bli en säsong med många möjligheter till fantastiska seglingar.Se nedan för de turer som är planerade just nu. Mer är planerat så håll utkik!

 

 

Kvällsturer med irländsk musik

16,e 23,e 29,e maj 13,e och 19,e juni.                                            Fler datum i juli och augusti kommer.

Avgång Eriksberg kl.18.00 tillbaka kl. 22.00.

Enklare kvällsfika är inkluderad, 390:-

 

 

Dagskryssning till Känsö


Dagskryssning till militärön Känsö är planerad vid ett par tillfällen i maj och juni.

Avgång Eriksberg kl. 10.00 tillbaka kl.18.00.

Turen inkluderar guidad tur på Käns, lunch och fika ombord. 650:-/pers

 

 

Dagsturer i Göteborgs skärgård


Vi planerar regelbundet dagsturer i Göteborgs skärgård. Håll koll på vår hemsida för mer information.Avgång Eriksberg kl.13.00 tillbaka kl.16.00.

Fika är inkluderat, 350:-/persPeppsegling i danska farvatten- för kvinnor


I en peppande och tillåtande miljö seglar vi skonaren Mathilda tillsammans mot en obruten horisont.


Du är med och navigerar, skotar segel, svabbar däck, styr och lägger till. Ledord för dagarna är vilja och glädje!


Vår 100% kvinnlig besättning med mångårig erfarenhet av utbildning inom sjömanskap och segling kommer vara din stöttande hand. Ingen tidigare båterfarenhet krävs men du har en längtan att lära eller lära mer och framförallt är du redo för att ta en aktiv roll i besättningen.


Många upplevelser, hårt jobb och en hel del glada skratt utlovas!


Två seglingar erbjuds: 


13-16 Juli Påmönstring i Malmö och via strandhugg i Danmark når vi Varberg


18-21 Juli Avgång från Varberg, via strandhugg i Danmark når vi Göteborg


4200 SEK inklusive inkvartering ombord och helpension. 


.

Segla med oss

SEGLINGSSÄSONGEN 2019

Vad, när, hur

DET PRAKTISKA

Kom ombord och få en traditionell seglingsupplevelse. Läs våra praktiska tips så kommer inget att komma i vägen.

 

Under våra seglingar seglar vi tillsammans. Vill du får du vara med och hissa segel och vara delaktig i att framföra fartyget.

  

På turer med övernattning lagar vi själva maten ombord. På dagsturer ingår enklare förtäring. Se beskrivning för varje specifik tur. 

  

Ombord på våra fartyg följer vi alltid väder och vind. Säkerheten går alltid först men vi gör vårt yttersta för att leverera den bästa seglingsupplevelsen. Vi kan aldrig lova en specifik rutt men vi gör allt för att fixa en toppentur för er. 

 

Ta med kläder så att du har möjligheten att få en god seglingsupplevelse på däck. Tänk på att vädret ute till havs alltid är lite kallare än inne på land så bättre att ta det säkra före det osäkra. En enklare regn- eller vattentät jacka är bra att ha. Under vår och höst kan det även vara gott att ha en mössa med på våra dagsturer. Livvästar för turer i skärgården finns ombord men om du ska segla med oss i flera dagar så ta med dig en egen.

 

Vi uppfyller säkerhetskraven för vad som krävs för att segla med passagerare och är certifierade av svenska transportstyrelsen. Vi har full säkerhetsutrustning vilket inkluderar räddningsvästar livflotte m.m.

 

Vi tillhandahåller täcken och kuddar ombord. Ta med egna sängkläder. Det är begränsat med förvaringsutrymmen ombord så packa i mjuka väskor och ta bara med det som är nödvändigt.

 

Vi har badrum ombord med handfat och toalett. Vänligen ta med dig egen handduk. Duschar gör vi i land eller så tar vi oss ett uppfriskande bad i havet!

 

På alla turer med övernattning lagar vi maten tillsammans. På dagsturer är lunch eller fika inkluderat, se respektive tur för mer information. Låt oss veta om du önskar specialkost.

 

Alla turer avgår från Eriksberg om inget annat är meddelat. Se fliken ”Kontakta oss för mer information”.Förverkliga din dröm

BOKA DIN SEGLING

Boka din plats på en av seglingarna genom att skicka oss ett meddelande genom formuläret nedan eller till e-mail: info@traditionsailing.se. Vi återkommer med bokningsbekräftelse och mer information.

 
 
 

KONTAKT


Kontakta oss i dag

Eriksberg, öster om Kvarnpiren, Göteborginfo@traditionsailing.seTel: 0046793-340330Tradition Sailing AB

C/O Karin Rosenberg

Mariaplan 2b

414 71 Göteborg


FÖLJ OSS


Följ oss för att få de senaste nyheterna och se vart fartygen befinner sig

Copyright © All rights reserved