CHARTER

CHARTER

Din segling

CHARTRA ETT FARTYG

Chartra ett fartyg, eller varför inte två, för en oförglömlig upplevelse. Tillsammans med dig sätter vi ihop en segling som erbjuder den bästa upplevelsen utifrån dina önskemål. Vi står för fartyget och besättning. Catering kan göras genom någon av våra samarbetspartners alternativt att du står för den själv. Turer kan vara från några timmar upp till en vecka. Dina gäster kan bo ombord eller på utvalt hotell i land.


Exempel på turer: 


  1. - Fira din födelsedag med familj och vänner på en dagstur

  2. - Kick off med jobbet med nya teamet ombord
  3.  
  4. - Bjud in kunder för en kvällstur i Göteborgs skärgård

Se nedan för inspiration på hur just din tur kan se ut. 

Exempel på hur din tur kan se ut

DAG ELLER HALVDAG

Segla i Göteborgs vackra skärgård. Se Älvsborgs fästning och siluetten av Vinga. Njut av en skaldjursbuffé på däck innan vi stillsamt glider tillbaka mot Göteborgs hamn.

 

Under en heldagstur hinner du uppleva skärgården i lugn och ro och även stanna till på en skärgårdsö.  

 

Passar för:


- Större sällskap upp till 28 personer.

- Att fira din dag med din familj och       dina vänner.

- Kick-off med företaget


Pris: från 8000:- +6% moms

TEAMBUILDING MED  FÖRETAGET

Kom ut under 4 timmar och känn på naturens element och krafter samtidigt som ni har teambuilding ombord. Tillsammans med Skonaren Mathildas skeppare och instruktör är ni delaktiga i att framföra fartyget för segel. 

Alla årstider och väder har sina unika upplevelser att bjuda på och utanför säsongen har vi havet helt för oss själva. I priset ingår lån av vädertåliga kläder och enklare förtäring.


Passar för:  


- Mindre grupper 8-12 personer

- Teambilding med bolaget 

- Det äventyrslystna kompisgänget


Pris: 12 000:- + 6% moms

FLERDAGSTUR MED BOENDE I LAND

En flerdagarskryssning på svenska västkusten. Ha en aktiv dag med segling ombord för att sedan ta in på hotell i något av våra vackra kustsamhällen, exempelvis Marstrand. Dagen därpå seglar vi tillbaka till Göteborg eller vidare till nästa kustsamhälle. 


Passar för:  


- Konferens för ledningsgruppen i en     avslappnad miljö.

- Flerdagstur med kompisgänget som   önskar högre komfort än att bo          ombord.


Pris: Kontakta oss för upplägg av segling och offert.

Upplev paradiset

UNDERBARA VÄSTKUSTEN

Vi seglar huvudsakligen i underbara Bohuslän på svenska västkusten. Havet möte röda granitklippor och små fiskesamhällen. Vädret är inte alltid sol och klarblå himmel men varje säsong har sin charm.

Hur det funkar

DET PRAKTISKA

Vi seglar från Maj till oktober och anordnar turer från några timmar till en vecka eller mer. Mathilda har certifikat till 28 passagerare på dagsturer och 8-10 övernattande. Besättning och bunker är inkluderat i priset.

 

Vi samarbetar med lokala företag som kan leverera catering till din charter. Skaldjursbuffé, frallor, sallader eller fika. Fråga oss så berättar vi mer. Du är även fri att ordna din egna catering, det finns ett litet pentry ombord.

 

Ombord på våra fartyg följer vi alltid väder och vind. Säkerheten går alltid först men vi gör vårt yttersta för att leverera den bästa seglingsupplevelsen. Vi kan aldrig lova en specifik rutt men vi gör allt för att fixa en toppentur för er. 

 

Vi uppfyller säkerhetskraven för vad som krävs för att segla med passagerare och är certifierade av svenska transportstyrelsen. Vi har full säkerhetsutrustning vilket inkluderar räddningsvästar livflotte m.m.


Vi tillhandahåller täcken och kuddar ombord. Ta med egna sängkläder. Det är begränsat med förvaringsutrymmen ombord så packa i mjuka väskor och ta bara med det som är nödvändigt.

 

Vi har badrum ombord med handfat och toalett. Vänligen ta med dig egen handduk. Duschar gör vi i land eller så tar vi oss ett uppfriskande bad i havet!

 

Ta med kläder så att du har möjligheten att få en god seglingsupplevelse på däck. Tänk på att vädret ute till havs alltid är lite kallare än inne på land så bättre att ta det säkra före det osäkra. En enklare regn eller vattentät jacka är bra att ha. Under vår och höst kan det även vara gott ha en mössa med på våra dagsturer. Livvästar för turer i skärgården finns ombord men om du ska segla med oss i flera dagar så ta med dig en egen.

 

Av och påmönstring sker på Eriksberg (se “Kontakta oss” för mer information), om inget annat anges och annat hamn har angivits.

 

 

Indikativa priser säsongen 2023

 

Charter, per timme, 2 500 SEK

Charter, halvdag, 4 timmar, 8 000 SEK

Charter, fulldag 8 timmar, 14 000 SEK

Charter 24 timmar, 18 000 SEK

Charter, för flera dagar- kontakta oss för en offert 

 

6% moms tillkommer. 

"Jag tog med mig familjen för att fira min födelsedag ombord- vilken dag det blev!"

 

Vi hjälper dig att sätta ihop din tur

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

En dagstur i skärgården med ditt företag eller familjen eller en flerdagskryssning i Bohuslän-vad passar dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig att sy ihop det som är bäst för dig.